Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Частина фасаду будівлі у центрі Львова, упавши, травмувала перехожого

Подія сталася сьогодні, 1 лютого, на вул. Дорошенка, 14 у Львові, постраждалого чоловіка госпіталізували.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.«З будинку, який належить ОСББ, на вул. Дорошенка, 14, відбулося падіння, ймовірно, елемента фасаду. Унаслідок падіння було травмовано пішохода. Людину доправлено у 8-му лікарню. Місце події обгороджено. Причини події з’ясовує поліція», – повідомив голова Галицької РА Андрій Зозуля.

Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича

За його словами, районна адміністрація випише припис балансоутримувачу будинку з вимогою провести додаткове обстеження фасаду будівлі для виявлення аварійних елементів, що можуть упасти.

Нагадаємо, 11 січня з 4-го поверху міської 1-ї поліклініки, що на вул. Руській, 20 у Львові, обвалилася частина гіпсової ліпнини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що подібні випадки, коли частина старовинного будинку обвалюється на перехожих, також доволі часті у старій центральній частині сусіднього до Львова Івано-Франківська.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності