Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Чергова ТЕС, Ладижинська, буде законсервована, – штучний дефіцит електроенергії 

Директор департаменту фінансів Вінницької ОДА Микола Копачевський заявив, що отримав офіційне повідомлення, що з першого квітня закриється Ладижинська ТЕС та буде законсервована.

Про це він розповів під час засідання комісії з питань бюджету, фінансів та обласних програм Вінницької обласної ради.979790974

Ладижинська ТЕС офіційно повідомила, що з першого квітня підприємство буде повністю законсервоване та припиняє роботу, – сказав Микола Копачевський.

Директор Ладижинської ТЕС Ігорь Снєгін каже, що нічого про закриття підприємства не знає.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИБурштинська ТЕС Ахметова переводиться на чотириденку і простій “через фінансові проблеми”

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зараз ми працюємо в тому режимі, в якому працюємо. Про закриття та консервацію підприємства я нічого не знаю. Все залежить від рішення Міністерства енергетики та захисту довкілля, – каже Ігор Снєгін.

До речі міністерство внесло Ладижинську ТЕС до топ-100 найбільших забруднювачів екології України.

ЧИТАЙТЕБурштинська ТЕС у небезпеці, – місцевим пожежникам 3 місяці не виплачують зарплатню

Нагадаємо, що нещодавно через “дефіцит” власної  електроенергії уряд заявив про намір закуповувати її у агресора – Росії…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності