Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Чернівецька академія патрульної поліції отримала нового керівника

Керівником новоствореного навчального закладу “Чернівецької академії патрульної поліції”, що зареєстрували взимку цього року, 12 жовтня було призначено полковника нацполіції Олега Йосипіва, який змінив на цій посаді Ірину Зелінську.yosipiv

Зазначимо, що до жовтня 2017 року саме Йосипів очолював патрульну поліцію Чернівецької області, після чого був переведений до ГУНП сусідньої Івано-Франківської області.

На Прикарпатті Олег Йосипів обіймав посаду т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, а саме працював за напрямком превентивної діяльності, звільнився із займаної посади.

Тепер замість Йосипіва громадську безпеку на Прикарпатті куруватиме близький до Андрія Парубія та Арсена Авакова Роман Пицків.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності