Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Чоловік розстріляв кривдників під судом та здався поліції (відео камери спостереження)

За неофіційною статистикою кожен третій українець, що бодай раз мав справу із українською судовою системою мріяв або задумувався про самосуд…

Сьогодні, 30 січня, в Миколаєві біля будівлі Ленінського районного суду на вулиці Космонавтів, 81, розстріляли подружню пару.

Правоохоронці встановили, що сьогодні відбулося судове засідання у цивільній справі щодо заборгованості ще від 2008 року, яка виникла між миколаївцями і двома жителями Одеси. Рішення було прийнято на користь осіб, які подали цивільний позов. Після чого необхідно було сплатити певну суму збитку.

Стрельба возле райсуда в Николаеве: стали известны мотивы убийцы

Чоловік не визнав борг, який йому визначив суд. Після судового засідання в учасників справи виник конфлікт, в ході якого миколаївець з рушниці здійснив два постріли.

За словами працівниці Ленінського суду, на виході з будівлі невідомий дістав зброю і розстріляв чоловіка та жінку, які були сторонами у цивільній справі. Також вона зазначила, що було чутно приблизно 4-5 пострілів, після чого відразу приїхала поліція, яка на даний момент з’ясовує всі обставини даної події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИЗдійснено замах на голову ради адвокатів Дніпропетровської області

 На відео з камери вуличного спостереження видно, що двоє чоловіків стоять у синього мікроавтобуса «Мерседес Віто», потім направляються до стоїть на порозі будівлі суду група людей. Той, який йде попереду ховає за спиною зброю.

Підійшовши ближче, він буквально в упор вистрілив спочатку в чоловіка, потім в його дружину. Поранена жінка спробувала втекти, але ще один постріл вбивці її зупинив – жінка впала на землю.

Після вбивця повернувся до мікроавтобуса, де деякий час сперечався з сином, який в підсумку сів за кермо «Мерседеса» і поїхав.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вбивця сів на порозі, поклав поруч карабін і чекав приїзду поліції.

Стрільця затримав працівник Інгульського відділу поліції, який в цей момент проїжджав повз. Спільникові вбивці вдалося сховатися. У Миколаєві оголошено план «Перехоплення». Розшукується мікроавтобус «Мерседес Віто», на якому втік підозрюваний.

Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом в районі Варварівського мосту на виїзді з Миколаєва в бік Одеси співробітники правоохоронних органів затримали напарника стрільця, який на Mercedes Vito втік з місця вбивства двох осіб під будівлею Ленінського районного суду, повідомляє прес-служба поліції.2271364(1)2271365

Другим затриманим виявився син головного стрілка, якого затримали одразу після події. Інформацію про це підтвердив перший заступник начальника поліції в Миколаївській області Іван Виговський.

Раніше невідомі напали на адвоката з ножем в Дніпрі. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство. Ведуться слідчі дії.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності