Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЧОМУ МОВЧАТЬ США І УКРАЇНСЬКЕ МЗС?

Наприкінці минулого тижня Франція не допустила на рейс до США 22 українців через скасування американських віз.

Про це тоді повідомив перший секретар департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Євген Ігнатовський.

“Вчора в аеропорту “Шарль-де-Голль” у Парижі 22 громадянам України, серед яких було 3 дітей, через скасування візи в США було відмовлено в посадці на літак до Майамі. Це була одна туристична група”, – сказав Ігнатовський.

За словами Ігнатовского, дипломати посольства України у Франції вжили заходів щодо повернення громадян в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Перша група з 3 людей була відправлена ​​рейсом о 9:45, інші 19 осіб будуть відправлені сьогодні о 19:30”, – додав тоді дипломат.

Причину скасування американських віз наразі він назвав невідомою.

“Зараз вживаються заходи для отримання попередньої інформації хоча б відносно відмови”, – додав він.

У МЗС повідомили, що громадяни після повернення в країну зможуть звернутися в посольство США в Україні для з’ясування причин відмови.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами Ігнатовського, ніч тоді люди провели в аеропорту – у 4 громадян були Шенгенські візи, які дозволяли вийти з аеропорту, проте аеропорт вони не залишали.

І ось уже настала середина наступного за інцидентом тижня, а причину скасування віз для 22 українців і їх завернення з Франції і досі ніхто не називає.

То ж чому мовчить США і наше МЗС?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності