Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ЧОМУ СВОБОДА ТАК ЛЮБИТЬ ГРАБЛІ?

У Львові минулого тижня ВО «Свобода» провела акцію «Ні тарифному терору проти українців». Учасники акції пройшли від Львівської ОДА до площі біля пам’ятника Шевченку, де відбулося народне віче…

Цікаво, що на подібні граблі ВО «Свобода» зовсім недавно наступала в Івано-Франківську, де партію попри гучні цифри в приватних ЗМІ, підтримати партію зібралося від сили якісь 5-6 чоловік, більшість з яких була привезена з районів області партосередками, інші ж були депутатами від партії, їх помічниками та членами родин (детальніше про це читайте у «ЗЛ» № 16(94) за 7 травня ц. р.).

Хіба цього не змогли повторити і у Львові, де зібралося на акцію за ледве півтори-дві сотні людей?

А все тому, що тут люди, як і у Івано-Франківську, розуміють, а проти чого чи кого протестувати? Невже проти себе-рідних?
Адже свободівська більшість у радах  Галичини, певно, забула, що Кабмін встановлює тарифи, а приймають і затверджують їх на місцях депутати, за винятком державних цін, що встановлюються Кабміном на імпортні товари, придбані за рахунок коштів Державного бюджету України (див пояснення на офіційному сайті Мінюсту)?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після провалу акції на Прикарпатті, керівництво партії, буцімто усвідомивши, що дало маху з темою для акції, побоювалося скандалу в ЗМІ. А тут через певний час свідомо стає ще раз на ті самі граблі у Львові?

Тому виникає запитання, а чи не мазохісти свободівці? Інакше автору свободівського трипальцевого символу, як подейкують фахівці, запозиченого з юдейського Талмуду, Леонтію Мартинюку слід перемалювати його на граблі?..

Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності