Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЧОМУ ВТРЕТЄ?

Міський голова Івано-Франківську Віктор Анушкевичус пояснив своє рішення балотуватись на третій термін на своїй сторінці у Фейсбук:

Насамперед, спонукала до нього (рішення балотуватись втретє – ​ред.) непроста ситуація, яка склалася в Україні, та намагання деяких політиків на хвилі людського незадоволення розхитати ситуацію і під гаслами кардинальних змін прийти до влади на місцях. Повірте, працюватимуть такі політики не на громаду, а в інтересах кланів, які вкладають в них величезні кошти, щоб потім ці кошти повернути і примножити, – ​написав він.

А у вівторок на своїй прес-конференції Віктор Анушкевичус доповнив вище наведені слова, сказавши наступне:
«Всі ці роки мною не керували партійні боси, за моїми плечима не стояло жодного олігарха, а стояли лише ви, мешканці міста. Я завжди був разом з громадою, не тільки під час святкувань, але й під час стихійних лих та епідемій. Разом ми пережили події часів Революції Гідності, стояли поруч на Майдані в Івано-Франківську і в Києві.

За ці роки я здобув величезний управлінський досвід, володію ситуацією в усіх галузях міста. Разом зі мною працює та йде на вибори команда досвідчених професіоналів та молодих креативних людей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сьогодні, коли навколо так багато ненависті та злоби, місту, як ніколи, потрібна стабільність, прогнозованість, злагода та перспектива розвитку».

Підготував Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності