Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Чорновіл, наче диверсант, через “колючку” проникла на територію ДБР (відео)

ДБР опублікувало відео, як Чорновіл перелізла на територію Бюро через паркан з колючим дротом1580282222-7630

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань почали досудове розслідування за фактом порушення народним депутатом VIII скликання громадського порядку.

Як відзначають в установі, депутат порушила громадський порядок “з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, пов’язаної з опором представникові влади”.

Дії екс-нардепа кваліфікують за ч. 3 ст. 296 Кримінального кодексу України. У Держбюро не називають депутата на прізвище, однак на відео видно, що це скандально відома Тетяна Чорновіл.

Крім того, саме вона у вівторок, 28 січня проникла на територію, що охороняється Госбюро під час брифінгу першого заступника директора ДБР, і під час його виступу спробувала кинути в нього мобільний телефон.

У бюро відзначають, що “під час проведення часу до виходу особа чинила опір правоохоронцям”. За вказаною статтею Чорновол загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності