Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЧИ БУДЕ «МАЙДАН №3»?

Здається, Україні першого та другого Майданів замало.

Так, минулої неділі, 23 березня, в Києві на Майдані відбулося чергове віче під уже трохи таки невчасною назвою «За єдину Україну».
На віче зібралося кількадесят тисяч людей.
Серед виступаючих було чимало представників нової української влади, які незрозуміло про що намагалися розповісти народу. Але серед них і були ті, хто свідомо відмовився від владних крісел, усвідомлюючи усю неспроможність колишньої «опозиції» до рішучих змін та реформ.
Першими серед них слід відзначити співачку Руслану Лижичко та берегиню Майдану в білому халаті Ольгу Богомолець (в суботу вона взяла участь у 27-му З’їзді УНА-УНСО та його трансформації у «Правий Сектор»).
Також серед виступаючих були голова кримсько-татарського Меджлісу та представник ісламських ветеранів війни в Афганістані, які дещо в інакшому, ніж то зображають вітчизняні чи російські ЗМІ, світлі, реально подали події в Криму за останній місяць.
Як наслідок представник ветеранів Афганістану зійшовся з багатьма виступаючими того дня у думці, що Майдан знову може повторитися…

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності