Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЧИ БУТИ ПРИВАТИЗАЦІЇ ЛОКОМОТИВОРЕМОНТНОГО ЗАВОДУ?

В Івано-Франківську не вщухає галас щодо нещодавньої спроби «рейдерського захоплення»

Локомотиворемонтного заводу. Про це минулого четверга, 28 серпня, на сесії Івано-Франківської міськради заявив заступник голови профспілки ПрАТ «Івано-Франківський локо­­мотиворемонтний завод» Михайло Остап’юк заявив про рейдерське захоплен.

Адже саме так працівники заводу називають спробу 26 серпня представити їм нового директора, яка відбулася без будь-якого попередження керівництва заводу.

Нового директора Олександра Кучерука, родом з Дніпропетровська, який, за чутками, є кумом одного з заступників профільного міністерства, приїхав представляти заступник міністра…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тоді гостей з Києва на територію прибуткового заводу, що отримав нещодавно чергове замовлення на 48 млн. грн., не пустили, бо вагомих підстав для зміни керівника «локомотиворемонтники» не бачать, а відтак всі підтримують чинного керівника Ярослава Леніва, який пройшов кар’єрний шлях на заводі від слюсаря до директора.

На боці трудового колективу виступили представники Самооборони Прикарпаття та Народної ради області.
Голова ж ОДА Андрій Троценко зізнався, що про кадрові зміни на локомотиворемонтному заводі з ним ніхто не радився. Тому він дав доручення негайно звернутися до УМВС, прокуратури та СБУ області, аби там перевірили законність призначення нового «засланого» керівника. Але враховуючи те, що новопризначений директор родом з Дніпропетровщини, люди припускають, що він також може бути пов’язаним з одіозним мільярдером-губернатором Ігорем Коломойським, який і без заводу фактично «ПРИВАТизував» цілу область…

Важко сказати чи повірили люди обіцянкам губернатора, який за декотрою інформацією має відношення до групи «Приват», але попри нього вони також звернулися й до Івано-Франківської міськради з проханням звернутися до міністерства інфраструктури з проханням відмінити наказ про призначення нового керівника та просити уряд виключити завод з переліку об’єктів ПРИВАТизації!

Дмитро Несміш

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності