Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Чи був Тимчук першим? Низка самострілів охопила батьківщину Народного Фронту – Коломию

Народного депутата Дмитра Тимчука (“Народний фронт”) сьогодні, 19 червня, знайшли мертвим у власному помешканні з вогнепальним пораненням.hqdefaulteegege

Зазначається, що розглядається попередня версія: трагедія сталася під час чищення вогнепальної нагородної зброї.

Загибель нардепа підтвердив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

Він розповів, що до поліції о 12:15 звернулась дружина Дмитра Тимчука. Саме вона виявила мертве тіло свого чоловіка із вогнепальним пораненням в голову.

На місці інциденти працюють правоохоронці й експерти-криміналісти.

Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив пізніше, що поліція не виключає версію умисного вбивства у справі про загибель народного депутата від “Народного Фронту” Дмитра Тимчука.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Попередньо вогнепальне поранення голови. Є ряд робочих версій, серед яких можливо нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю й версії кримінального характеру. Вони також будуть розглядатися“, – сказав він.

Дмитро Тимчук – український військовий, політичний журналіст та популярний блогер. Підполковник запасу,  координатор групи “Інформаційний спротив”.

Детально висвітлював окупацію Криму Росією, інтервенцію Російської Федерації в Україну загалом, а також сепаратистські виступи та російську диверсійну діяльность в Україні. Народний депутат України 8-го скликання.

Водночас, коли в Україні повідомляють про черговий самостріл, відразу пригадуються самогубства Кравченка та Кирпи…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також цікавим видається той факт, що нещодавно у місті Коломия, звідки походять такі відомі народні фронтовики як Арсеній Яценюк, Андрій Іванчук, Юрій Тимошенко, теж трапилася два самогубства, здійснені з допомогою вогнепальної зброї:

Першим скоїв самогубство 27 травня відомий в Коломиї та далеко за її межами правозахисник і меценат Михайло Петрів. Чоловік начебто після повернення з дружиною з прогулянки застрелив її на другому поверсі їхнього приватного будинку, потім вчинив підпал, як пояснює поліція, “мабуть, щоб приховати сліди свого злочину“, після чого, зі слів тієї ж поліції, спустився на перший поверх, де вже застрелив себе…

А вже за кілька днів, 3 червня, в Коломиї застрелився товариш Михайла Петріва – відомий бізнесмен Тарас Мар’янський. Відомо, що загиблий був президентом ЗАТ БК “Столиця”, також був членом Народного Руху України за єдність. На виборах 2014 року як самовисуванець балотувався у 88-му виборчому окрузі з центром у Коломиї. Працював помічником начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України в Київській області. Згідно даних платформи Youcontrol був засновником або керівником кількох компаній: ПП БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ СТОЛИЦЯ-ЗАКАРПАТТЯ, ТОВ ІНФРАТОН,ДТ МГД-ТРАСТ та ТВФ НАДІЯ КОЛОМИЇ.

Також слід зазначити, що Коломия б’є український рекорд по кількості підпалів автомобілів, так останньою цього місяця, 9 червня, горів автомобіль Ауді-ТТ…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності