Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЧИ ВИСТАЧИТЬ ШЕВЧЕНКУ НА ЩЕ ОДНУ ВИБОРЧУ КАМПАНІЮ?

6 - ЧИ ВИСТАЧИТЬ ШЕВЧЕНКУ НА ЩЕ ОДНУ ВИБОРЧУ КАМПАНІЮ.4 серпня на веб-порталі Верховної Ради України з’явилася декларація про доходи, отримані у 2013 році, народним депутатом-мажоритарником з Івано-Франківська Олександром Шевченком.

З декларації стає відомо, що нардеп у минулому році заробив 120 869 гривень, а ось його родина отримала майже 700 000 тисяч гривень доходу.

Загалом депутат живе на зарплату у 10 тисяч гривень та не має ані копійки у банку та власного автомобіля. Не мають власного автотранспорту та банківських активів і його родичі.

З нерухомого майна у депутата є ділянка площею в 1000 кв.м та будиночок – 635,5 кв.м

Нагадаємо, що до одержання заповітного мандата народного депутата Олександр Шевченко обіймав посаду директора фірми «Скорзонера», якій належить туристично-відпочинковий комплекс «Буковель»…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, з такими доходами не відомо чи вистачить Олександру Шевченку коштів на ще одну виборчу кампанію, якщо він раптом вирішить знову балотуватися «по мажоритарці» до ВР на виборах цієї осені, чи, можливо, йому доведеться позичати під відсотки кошти у Коломойського?..

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності