Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Демократична партія Байдена і контррозвідка США назвали Андрія Деркача “проросіським депутатом України”

США розглядають дії народного депутата України Андрія Деркача як втручання у вибори в США.


Про це сказано на сайті Офіса виконавчого директора Управління національною контррозвідкою виконавчої влади (ONCIX) та директора національної контррозвідки та Центру безпеки США Уїльяма Еваніни.


Контррозвідка США вважає Деркача “проросійським депутатом з України”, який, опублікувавши записи Порошенка і Байдена, має на меті “підірвати кандидатуру Байдена і позицію Демократичної партії“, що зроблено ним в рамках російської політики на виборах в США у 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Ми вважаємо, що Росія вживає низку заходів, щоб в першу чергу зневажити колишнього віце-президента Байдена і те, що вважає антиросійською “установою”. Це відповідає публічній критиці Москви до нього, коли він був віце-президентом за його роль у політиці адміністрації Обами щодо України та підтримку антипутінської опозиції всередині Росії. Наприклад, проросійський український парламентарій Андрій Деркач розповсюджує претензії щодо корупції – у тому числі шляхом оприлюднення перехоплених телефонних дзвінків – щоб підірвати кандидатуру колишнього віце-президента Байдена та Демократичну партію. Деякі актори, пов’язані з Кремлем, також прагнуть посилити кандидатуру президента Трампа в соціальних медіа та російському телебаченні“.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності