Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Депутати заочно цінили роботу заступника голови Львівської облради

Депутати Львівської обласної ради визнали роботу заступника голови ЛОР Володимира Гірняка “незадовільною”, що за старою п’ятибальною шкільною системою відповідало оцінці “2”.lviv_oblrada_lor_8003_52fdd_64efd

За таке рішення проголосували 53 депутати під час сесії ЛОР сьогодні, 10 вересня.

При цьому Володимир Гірняк не є присутній на сесії, а отже не звітував перед колегами.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин сказав, що проект рішення про звіти заступників був зареєстрований ще 28 травня 2019 року, а Володимира Гірняка було проінформовано про те, що його звіт заслуховуватимуть на сесії 10 вересня. Однак, за словами голови ЛОР, звіт не був наданий для розгляду депутатами.

Під час обговорення цього питання низка депутатів, зокрема Володимир Саган, Ярослав Качмарик, Катерина Кеньо, Олег Домчак заявили, що Володимир Гірняк погано виконував свої обов`язки, тож його робота є незадовільною.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Заступник голови ЛОР Андрій Білоус розповів, що до нього перед сесією зателефонував Володимир Гірняк і попросив проінформувати депутатів, що він перебуває на лікарняному.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності