Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Для Івано-Франківського медуніверситету пандемії не існує ? (фото)

Минулого тижня було повідомлено, що з понеділка, 31 серпня, Івано-Франківськ вступає у “червону зону” карантину. У цей же час у місцевому Національному медуніверситеті проходила вступна кампанія, яка, як кажуть, через недобір абітурієнтів може бути подовженою, у зв’язку із чим під стінами  головного корпусу навчального закладу зібралося багатенько абітурієнтів із батьками.

І що вразило місцевих мешканців та журналістів, що більша частина людей із натовпу під стінами профільного медичного ВУЗу стояли без захисних масок та будь-яких дотримань дистанцій. Як, повідомляє місцева ІА Ратуша, люди не бачать в них (масках) потреби.

А навіщо масок? Маски не допоможуть. Потрібно ретельно мити місто. Я не вірю в коронавірус, я вірю в Бога, – каже пан Василь, який приїхав з сином на вступ до університету.

Чоловік додає, що за медичними рекомендаціями дітям заборонено ходити в масках:

Вони хочуть в школах ввести масковий режим. Дітям заборонено ходити в масках, у них легені ще недостатньо розвинені.

Мама однієї з абітурієнток впевнена: коронавірусом повинен перехворіти кожен.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Кожен повинен перехворіти коронавірусом, тоді імунітет зміцниться. В масках на повітрі знаходитись не рекомендують, – каже жінка.

Абітурієнтка Марія запевняє, що закордоном люди не дотримуються маскового режиму.

У мене нещодавно подруга повернулась з Фінляндії. Там усі ходять без масок, на неї дивились здивованими поглядами. Люди тільки дотримуються дистанції і не створюють натовпів, – каже дівчина.

ФОТО: ІА Ратуша

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності