Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Для кого німці будуватимуть Західній Україні автозаводи?

Представники німецького автопрому оприлюднили плани з будівництва нових виробничих потужностей, які дозволять створити 10 тисяч робочих місць.

Станом на сьогодні на заводах німецьких інвесторів у Західній Україні вже працевлаштовані близько 25 тисяч осіб.

Представники німецької делегації відзначили, що почали вести переговори щодо розвитку промисловості в західноукраїнському регіоні ще до кривавих подій на Донбасі.

З березня 2013 року кількість компаній із німецьким капіталом зросла на 6%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Німецьке АТ Leoni AG веде переговори з місцевою владою міста Сокаль про будівництво заводу автомобільних запчастин у Львівській області. В рамках інвестиційної програми компанія планує взяти в оренду з подальшим правом викупу близько 13 га землі.

Протягом 2014 року Львівська область отримала $33,2 млн іноземних капіталовкладень, тоді як за підсумками 2013 року ця цифра становила $74,4 млн.

Але зважаючи на те, що Німеччина разом із Францією  є чи не першим проросійським критиком України в ЄС, а також зважаючи на те, що будучи молодим офіцером КДБ, Володимир Путін певний час проходив службу в колишній НДР і його дружні стосунки з фрау Меркель, мабуть ще з тих часів, то виникає цілком логічне запитання, а для кого насправді німці будуватимуть в Західній Україні заводи?..

Спеціально для «ЗЛ» Маркус Невольф

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності