Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Для місіс Супрун легалізували коноплю “медичну”, а про “промислову” для людей – забули…

Комітет Верховної Ради України з питань прав людини підтримав електронну петицію про законодавче врегулювання медичного канабісу, яка набрала понад 25 тисяч голосів.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні комітету.

Зазначається, що петицію підтримали всі присутні члени комітету.

Народний депутат Георгій Логвінський вказав, що комітет “готовий захищати непопулярні речі”.

Головна мета, чому ми, члени комітету, готові підтримати цю петицію, захищати непопулярні речі, це тому, що це порушення права людини нормально жити, це права дитини”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На засіданні вирішили створити робочу групу, до якої залучать представників інших профільних комітетів. Робоча група буде займатися напрацьовуванням проект закону про врегулювання медичного застосування канабісу.

Також на комітеті вирішили звернутися до Кабміну з проханням вилучити канабіс з переліку “наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів”.konoplya

Цікаво, що урядовці чомусь забули про промислове значення колись доволі поширеної в Україні цієї рослини, з якої ще недавно робили олію, тканини та багато ін. 

SONY DSC

SONY DSC

B139BA8CA45D73F57B254E5E59F438DA4C8FA0FD4B23481B53-pimgpsh_fullsize_distr

ФОТО: Якісні конопляні тканина та одяг

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності