Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Для Порошенка п’ятниця 13-го обернулася обшуками в його банку. Пояснення ДБР

Державне бюро розслідувань (ДБР) прокоментувало обшуки в офісі Міжнародного інвестиційного банку, який належить екс-президенту України Петру Порошенку.

Прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова повідомила, що слідчі дії проходять у рамках розслідування кримінального провадження щодо операції щодо купівлі-продажу заводу «Кузня на Рибальському».43c9e4e-clipboard01

Нагадаємо, сьогодні, в п’ятницю 13-го,  ДБР провела обшуки в Міжнародному інвестиційному банку. Сам Петро Порошенко в цей час перебував на допиті у Державному бюро розслідувань.

Крім Порошенка, власниками банку значаться його син Олексій, екс-нардеп Ігор Кононенко, екс-член Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський та інші.

Раніше глава ДБР Роман Труба заявив, що його відомство розслідує 11 кримінальних проваджень, в яких фігурує Петро Порошенко. ДБР повторно викликало екс-президента на допит у справі заводу «Кузня на Рибальському». Провадження порушене за заявою колишнього заступника глави Адміністрації Януковича Андрія Портнова і стосується відмивання коштів та несплату податків.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також рахунки партії Порошенко були арештовані в рамках забезпечення виграного позову Портнова.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності