Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

До Європи за 20 євро: в Україну заходить чеський залізничний оператор

З 16 жовтня 2015 приватний залізничний оператор з Чехії LEO Express запускає рейс Мукачево – ​Ужгород – ​Кошице. Він буде здійснюватися щодня з подальшою пересадкою на потяги компанії, наступні в Прагу. Для зручності пасажирів розклад маршруту автобуса зістиковано з поїздами LEO Express в Чехії та Словаччині.

Таким чином, українські пасажири отримали можливість скористатися послугами чеського залізничного оператора, щоб дістатися до Європи.

Вартість квитків на автобус – ​від 21 євро. У ціну включені свіжа преса, напої і легка закуска. В автобусі працює безкоштовний Wi-Fi.

Купити квитки можна на українській версії сайту компанії www.leoexpress.com.ua, або безпосередньо на автовокзалах Мукачева та Ужгорода.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Потяги LEO Express з Кошице будуть їхати в напрямку Праги, зупиняючись на станціях Жиліна, Богумін, Острава.

Планується, що з 14 грудня поїзди будуть робити зупинку на станціях в Пряшеві, Колине і Забржегу-на-Мораві.

Слід зазначити, що Компанія LEO Express, яка обслуговує кілька залізничних та автобусних маршрутів в Чехії була заснована в 2010 році Леош Новотни.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності