Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ДОБРОДОМОВ. Власний ПРОЕКТ?

Народний депутат Дмитро Добродомов, який обирався до ВР по мажоритарному округу № 115 (Сихівський район Львова), працює над створенням власної політичної партії «Народний контроль».

Наприкінці червня відбудеться з’їзд нової партії «Народний контроль», яка раніше була громадською організацією та чиї осередки останнім часом активно почали утворювати у багатьох обласних центрах України. Очолював її Дмитро Добродомов. Зрозуміло, що такий поспіх в створенні партії свідчить про її орієнтацію на даному етапі на місцеві вибори.
«Ми не будуємо партію лідерського типу. Важливо, щоб ініціатива йшла з регіонів. Сьогодні у нас вже 13 місцевих осередків, вісім з них я вже об’їхав», – розповів Добродомов.

Подейкують, що нині політичну активність Добродомова курує заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук. Фінансову сторону, за даними окремих джерел, нібито забезпечує земляк Добродомова легендарний львівський авторитет «Пупс», головний спонсор ВО «Свобода» Ігор Кривецький.

«Щодо Ковальчука Добродомов зв’язок фактично підтвердив – «так, це – мій друг і ми часто спілкуємося». Щодо Кривецького – категорично заперечив: «Я вже не перший раз чую ці плітки, але наполягаю на тому, що це – саме плітки, нічого спільного з дійсністю не має», – повідомляє LB.ua.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також слід згадати, що свою журналістську і політичну кар’єру Дмитро Добродомов розпочинав на телеканалі, який приписують іншому відомому львівському олігарху і президенту ФК «Карпати» Петру Димінському.

Зазначимо, що згідно з даними Єдиного реєстру громадських формувань, 13 березня 2015 року було зареєстровано політичну партію «Громадський рух «Народний контроль».

За матеріалами LB.ua

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності