Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Дочки Путіна і Шойгу увійшли до Ради з розвитку фізкультури і масового спорту РФ

Молодша дочка президента Володимира Путіна Катерина Тихонова увійшла до ради з розвитку фізкультури і масового спорту при уряді Російської Федерації.

Про це пише Російська служба Бі-бі-сі.57iEM

Членом ради стала і молодша дочка міністра оборони РФ Сергія Шойгу – Ксенія.

Постанова про створення ради і розпорядження про його склад опубліковані на сайті уряду. Очолила орган віцепрем’єр Ольга Голодець. Всього в його склад увійшли 28 осіб.

Тихонова увійшла до ради як генеральний директор Фонду підтримки науково-проєктної діяльності студентів, аспірантів і молодих вчених “Національний інтелектуальний розвиток”, більш відомого як “Іннопрактика”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИВсесвітнє антидопінгове агентство заборонило РФ на 4 роки участь у великих міжнародних змаганнях

У минулому Тихонова була ще й віцепрезидентом Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу. У 2015 році на сайті Російської федерації акробатичного рок-н-ролу Тихонова була названа головою опікунської ради цієї організації, актуальний склад ради не опубліковано.

Катерина Тихонова відома як спортсменка, яка професійно займається акробатичним рок-н-ролом. Разом з партнером Іваном Клімовим вона вигравала медалі на чемпіонатах Росії, Європи і світу. На ЧС-2014, який проходив у Москві, пара завоювала срібло.

Ксенія Шойгу керує спортивним проєктом “Ліга героїв”, який співпрацює з міністерством оборони Росії. Крім цього, молодша дочка міністра оборони входить до керівного складу військово-патріотичного руху “Юнармія” і працює радником заступника голови правління “Газпромбанку”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

завантаження

ФОТО: Сергій Шойгу з дочкою Ксенією

На щорічній пресконференції Путіна, яка відбулася минулого тижня, кореспондент Бі-бі-сі запитала президента, коли він визнає спорідненість з Катериною Тихоновою та старшою донькою Марією Воронцовою. Відповідаючи на питання, Путін докладно розповів про бізнеси “обох жінок”, проте не підтвердив і не спростував спорідненість з ними.

У грудні 2018 молодшу дочку Путіна вперше показали по російському ТВ. У сюжеті телеканалу “Росія” Тихонова була представлена як “керівник НДР “Іннопрактика”, заступник директора Інституту математичних досліджень складних систем МДУ імені М.В. Ломоносова”.

Сам Путін в грудні 2015 року у відповідь на питання про те, чи є Катерина Тихонова його дочкою, не підтвердив і не спростував це, зіславшись на міркування безпеки. У червні 2017-го Путін розповів, що обидві його дочки живуть в Москві і підтвердив, що у нього народився онук.putindaughterstwitterviaancientpics

Навесні 2018 Міністерство фінансів США підтвердило, що Катерина Тихонова – дочка Путіна. Про це йшлося в пояснювальній записці до нового списку санкцій, куди потрапив її чоловік Кирило Шамалов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності