Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Домашній арешт Єфремова скасовано судом

Старобільський районний суд Луганської області скасував цілодобовий домашній арешт ексрегіонала Олександра Єфремова.

Про це повідомив адвокат Єфремова Олександр Мельников.crop

«Суд вирішив скасувати домашній арешт і замінив його на особисте зобов’язання … Це найбільш м’який запобіжний захід, м’якше не існує. Фактично, людина просто зобов’язується з’являтися до суду», — повідомив адвокат.

За його словами, Єфремову повернуть закордонні паспорти, також з нього знято зобов’язання носити електронний браслет стеження.

Адвокат сказав, що процес проти ексглави фракції ПР перебуває на стадії вивчення матеріалів захисту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Адвокат також припускає, що Єфремов подасть позов про відшкодування моральної і матеріальної шкоди через утримання його під вартою понад 3 років.

Нагадаємо, 22 липня Апеляційний суд Києва звільнив Єфремова з-під варти. Йому обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 20 вересня.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва.

Колишньому нардепу також закидають підтримку терористичної організації «ЛНР» і незаконне заволодіння майном Луганськвугілля.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської ОДА навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності