Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ДОРОГІ ІНОМАРКИ З ЧОРНИМИ НОМЕРАМИ

За час проведення АТО вже стало звичним спостерігати на дорогах України дорогі новенькі іномарки з чорними військовими номерними знаками, яких не побачиш у зоні бойових дій.

Частину авто, дійсно, без розмитнення привезли в Україну з закордону волонтери, де їх спеціально для АТО купили за значно нижчими ніж у нас цінами. Але згодом їх чомусь привласнили собі чиновники чи вищі чини. Приклад – відомий скандал з нардепом Парасюком, який під час блокади Криму чомусь розсікав там на броньованому авто, подарованому українським емігрантом своїм співвітчизникам для зони бойових дій. Інші ж самі держкоштом купують ці недешеві іномарки…

AVTO2Як з’ясували ЗМІ, деякі військові номери на дорогих іномарках можуть бути й фальшивими.

У Києві були помічені іномарки з військовими номерами, серед яких опинився автомобіль, що належить військкомату міста Сєвєродонецьк Луганської області.

Про це у своєму розслідуванні повідомляє портал «InfoCar».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відзначається, що в список розслідування потрапили наступні автомобілі: Mercedes-Benz G63 AMG, р/н 2222 А5; Mercedes-Benz E300, р/н 8460 Ф4; BMW X5, р/н 0001 Б8; Land Rover Range Rover, р/н 0005 А1; BMW M3, р/н 0070 М3; Toyota Land Cruiser 200, р/н ДУК ПС 01.

В МВС на відповідний запит відповіли, що за жодним з їхніх структурних підрозділів, включаючи Нацгвардію, такі автомобілі не значаться.

При цьому наголошується, що номерні знаки типу 9 не можуть встановлюватися на приватні автомобілі, а їх реєстрацію та облік ведуть безпосередньо підрозділи тих структур, для яких цей тип номерів призначений.

У свою чергу, Міністерство оборони повідомило, що 3 автомобілі числяться у їхніх реєстрах. Так, на BMW X5 їздять співробітники військкомату Сєвєродонецька Луганської області, а Range Rover ще в 2011 році був конфіскований за порушення митних законів і переданий в розпорядженні Генерального штабу. «При цьому Міністерство Оборони не приховує, що, згідно з законами, обслуговує і заправляє автомобілі за свій рахунок», – ​повідомляє видання…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За матеріалами вітчизняних ЗМІ

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності