Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Довкола Львова буде об’їздне транзитне кільце радіусом до 40 км

У радіусі 20-40 км від Львова облаштовують велике транзитне кільце для зручного об’їзду міста.

Така велика кільцева дорога дозволить перенаправити значну частину автомобільних потоків, у тому числі вантажного транспорту, в обхід Львова без заїзду на існуючу об’їзну дорогу.

Про це повідомив директор «Служби автомобільних доріг Львівської області» Олег Береза під час брифінгу 15 квітня.

За словами Олега Берези, існуюча об’їзна дорога Львова не справляється з потоком транспорту, який зараз через неї проходить. Тому для пропуску транзитного транспорту, зокрема, і до міжнародних пунктів пропуску західного кордону на відстані 20-40 км від Львова облаштовують велике транзитне кільце.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Через область проходить п’ять важливих магістралей і навколо Львова проходить об’їзна дорога, яка вже не справляється з транзитним потоком. Тому для нормального перевезення запропоновано два варіанти реалізації: створення великого транзитного кільця і будівництво північної об’їзної дороги», – розповів Олег Береза.

За його словами, велике транзитне кільце облаштовують на основі існуючої дороги Т1425, яка сполучає Миколаїв, Городок, Івано-Франкове, Кам’янка-Бузьку, Куровичі та Бібрку.

 

Велике транзитне кільце облаштовують у радіусі 20-40 км від Львова

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності