Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Дозволи на роботу в Чехії

МЗС Чехії заявив про рішення збільшити штат співробітників у своїх консульствах, які знаходяться на території нашої країни.

Першими відчують вигоду жителі західних областей: в Генконсульстві Чехії у Львові створять ще п’ять додаткових посад, для того щоб встигати обробляти більше заявок від українців на отримання виду на проживання і робочих віз.

До кінця 2016 року МЗС Чехії оцінить ефективність від розширення штату Генконсульства у Львові, і в залежності від результатів, запропонує аналогічне розширення представництв в інших містах України. Як відзначають у відомстві, сьогодні працівники консульства перевантажені через наплив бажаючих виїхати жити і працювати в Чехію.

Тепер розширення штату дозволить співробітникам обробляти до 5000 заявок на рік, з яких, за попередніми підрахунками, близько 3800 – подачі на робочу візу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності