Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Дружина мільярдера Ілона Маска виставила на аукціон свою… душу, скріплено нотаріусом

Небезпечний з духовної точки зору експеримент спочатку мав бути формальним, але співачка настільки захопилася філософською стороною цієї ідеї, що зважилась на реальну, юридично-оформлену продаж душі.
Cпівачка та артистка, дружина мільярдера Ілона Маска, справжнє ім’я якої Клер Бушер, відкриває нову виставку під назвою “Розпродаж”, на якій вона продасть велику кількість художніх робіт, включаючи принти, малюнки, фотографії, тощо, повідомляє FoxNews.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: NASA ТА SPACEX ПРОТИ “РОСКОСМОСУ”. СЕКРЕТ ПЕРЕМОГИ

Але найбільш дивним експонатом «розпродажу» буде душа співачки, яку вона легковажно вирішила виставити на торги. Юридичний документ – договір про купівлю-продаж душі вона склала разом зі своїми адвокатами, документ дотриманий всіх юридичних норм, наскільки взагалі подібні норми можливі в подібному  випадку.

Спочатку, співачка встановила ціну у приголомшливих 10 мільйонів доларів. Вона не хотіла реально продавати душу, тому й встановила таку нереалістичну ціну, розуміючи, що її ніхто, ймовірно, не купить. Однак, вона зазначає, що “чим глибше ми працювали над цією ідеєю, тим цікавіше ставав експеримент з філософської точки зору”, тому вона вирішила провести продаж душі в форматі аукціону, так сказати “на розсуд публіки”, без привʼязки до ціни угоди.

Нещодавно, Grimes народила свою першу дитину, батьком якої став генеральний директор Space-X Ілон Маск. Батьки дали сину досить нетрадиційне ім’я: «X Æ A-12».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності