Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ДТП ПОРОШЕНКА – КАРМА ЯНУКОВИЧА чи ПОПЕРЕДЖЕННЯ ВІД КОЛОМОЙСЬКОГО?

Цього вівторка, 7 квітня, на Благовіщення, син президента України Петра Порошенка потрапив у ДТП в центрі Києва.
Про це повідомляє УНН з посиланням на The Format.

В броньований BMW Порошенка врізався джип Міцубісі L200 з бійцями «Азову» за кермом. Аварія трапилася на Хрещатику посеред Майдану, – йдеться в повідомленні.

p2Зазначається, що джип бійців АТО не зазнав серьозних пошкоджень, в той час як на бампері автомобіля Олексія Порошенка видно тільки подряпини.

За інформацією ЗМІ, на місце оперативно прибув представник Президента України, а ДТП фіксував особисто полковник ДАІ.

Дехто з вітчизняних політиків відразу припустив, що такий збіг обставин, коли у авто сина Президента врізався джип з бійцями «Азову», може бути зовсім не випадковим. Більше того, вони припускають, що це могло бути таким собі «попередженням» від опального олігарха Ігоря Коломойського, який за останньою інформацією днями поспіхом покинув Україну – журналісти його зафіксували в Ізраїлі, але вже без його «фірмової» бороди?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інші, більш забобонні українці, схильні до думки, що раз Петро Порошенко сьогодні пішов по стопах свого попередника на президентському посту, мається на увазі, що він повторює декотрі його помилки, то, можливо, Порошенка наздоганяє «чорна карма Януковича» (нагадаємо нещодавномолодший син попереднього Президента України загинув, потонувши в авто на озері Байкал в РФ)…

Кількома словами: зрозуміло, що справа ця темна, тому без мольфара тут ніяк не обійтися.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності