Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ДТП ЗА УЧАСТІ КОНСУЛА ПОЛЬЩІ

У ніч на 11 жовтня на Житомирщині сталася ДТП, внаслідок якої шість людей загинуло та ще одна людина отримала травми.

Про це повідомляють в ВДАІ МВС України у Житомирській області.

ДТП трапилась близько 23.30 10 жовтня на території Червоноармійського району на 187‑му кілометрі автодороги «Київ – ​Чоп».

«ДТП сталося за участі двох легковиків – ​Toyota Land Cruiser та ВАЗ 2101, Toyota в цей час рухалась в напрямку Києва. Водій автомобіля ВАЗ 2101, виїжджаючи на головну дорогу, перед початком руху не переконався у відсутності перешкод та зіткнувся із позашляховиком. Внаслідок ДТП водій та п’ять пасажирів ВАЗа загинули, пасажир позашляховика отримав травми та госпіталізований до лікувального закладу», – ​повідомив інспектор УДАІ у Житомирській області Василь Кравцов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Четверо із шести загиблих були молоді люди віком від 17 до 20 років.

Також, як повідомив Кравцов, за кермом позашляховика перебував консул Республіки Польща у Вінниці.

«Так дійсно, водій автомобіля Toyota є представником Республіки Польща у Вінниці. Весь час він знаходився на місці ДТП. Його дружина, яка під час аварії перебувала в автомобілі, госпіталізована до Червоноармійської районної лікарні», – ​повідомив інспектор Кравцов.

У Червоноарміській лікарні підтвердили факт госпіталізації дружини консула до цього медичного закладу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Вона поступила до нас із травмами середнього ступеня тяжкості. Там зламано два ребра. Зараз її перевили до обласної лікарні», – ​розказав головний лікар Червоноармійської лікарні Тарас Сопко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності