Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Два великі цвяхи забив собі у голову чоловік на Хмельниччині і вижив

Медики кажуть, що це унікальний випадок, коли людина самостійно завдала собі такі глибокі рани.

До Хмельницької обласної клінічної лікарні привезли чоловіка, який мав в голові два цвяхи.26865460_2014275948815413_6345814686646140928_n

ФОТО: ІЛЮСТРАТИВНЕ

«64-річного пацієнта привезли родичі. У нього в голові, на глибину до 4,5 сантиметрів, були забиті металеві цвяхи. Як згодом з’ясувалося, чоловік самотужки, за допомогою молотка, забив одного цвяха у скроневу частину голови, а другого – у лоб. Медики провели оперативне втручання по видаленню сторонніх предметів і пацієнт залишився живим», – розповів завідувач відділення нейрохірургії Хмельницької обласної клінічної лікарні Василь Левицький.

Лікар каже, що, ймовірно, чоловік завдав собі таку шкоду під час суїцидального афекту. Окрім цього, за словами медика, чоловік зловживав алкоголем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Дивом було те, що цвяхи не пошкодили важливих структур головного мозку. Зазвичай подібні випадки закінчуються смертю. Наш пацієнт «народився в сорочці». З медичної точки зору, це унікальний випадок, коли людина самостійно завдала собі такі глибокі рани», – каже нейрохірург.

Відомо, що хмельничанин вже йде на поправку і скоро його випишуть з лікарні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності