Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ДИПЛОМАТИЧНІСТЬ ЧИ ЦИНІЗМ?

Екс-президент СРСР закликав докласти максимум зусиль для того, щоб припинити кровопролиття. Перший президент СРСР Михайло Горбачов вважає, що Росія веде правильну політику стосовно України.

Про це Горбачов заявив в інтерв’ю радіостанції «Русская служба новостей», передає Російська служба Бі-Бі-Сі.
За його словами, російські керівники «тримають позицію», не втручаючись у те, що відбувається в Україні.
«Якщо наша країна втрутиться, то така пожежа може бути, що не згасимо потім усім світом. І правильно, що політики тримають позицію», – сказав Горбачов.

Екс-президент СРСР закликав докласти максимум зусиль для того, щоб припинити кровопролиття.

«Треба зробити все, щоб припинити вбивати один одного, це ж один народ. Якщо зачеплять держави, масштаби розширяться, і полізуть усі брати участь там – ми можемо вийти на страшне побоїще в Європі. Але цього не можна допустити», – заявив Горбачов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Наша пропозиція була – відкрити проходи, з усіх цих котлів вивести людей. Хтось сидить у теплих конторах і міркує. А в цей час що діється з людьми, дітьми, жінками. Розстрілюють пологові будинки, школи, лікарні руйнують. 2 тисячі лише за офіційною інформацією загинуло людей, а поранених скільки», – додав колишній президент СРСР.

Надто дипломатично і дещо цинічно звучить коментар Михайла Горбачова, який ухилився визнати РФ «агресором», як і ухилився засудити офіційний Київ, як це сьогодні робить Кремль…

Хоча, що сьогодні говорити про дипломатичність і цинізм цілком чужої Україні людини, коли з значно більшим цинізмом сьогодні роздає коментарі на всі боки Леонід Кравчук. Теж перший президент, але вже України. Той самий, який розбазарив усю ядерну зброю, що переважно знаходилася в західних областях, подалі від сьогоднішнього східного кордону з РФ, і яка сьогодні, мабуть, змусила б Росію дещо задуматися перед тим, як нападати на Україну…

Ось така вона дволика ця політика.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тарас Боднар

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності