Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Директором районної лікарні призначили… вчительку, – наслідки реформи Супрун

Виконувачем обов’язків директора (головного менеджера) комунального некомерційного підприємства “Старокостянтинівська центральна районна лікарня” на Хмельниччині призначили колишню вчительку Олену Фурсову.original-550866518

Новопризначена донедавна очолювала відділ комунальної власності Старокостянтинівської районної ради та комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, у справах сім’ї, материнства і дитинства, молодіжної політики, культури та освіти.

Як повідомляє телеканал “Перший Подільський”, голова Старокостянтинівської районної ради Михайло Яснюк здійснив це призначення без законних підстав та без згоди депутатів. А сама  в.о. директора місцевої райлікарні Олена Фурсова є людиною без відповідної освіти та фігуранткою багатьох скандалів.90499018

Лікарі та медперсонал – проти, місцеві жителів також. Вони навіть провели мирний страйк під стінами лікарні та надіслали у всеможливі орган лист про недовіру новоприначеному керівнику.

Інший мітинг проти призначення Фурсової зустрічав депутатів райради та народних обранців Верховної ради у день пленарного засідання 9 січня.

Як можуть призначати на таку посаду, якщо людина не має освіти?” – кажуть громадяни.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Пані Фурсова підкреслює, що посаду залишить лише за рішенням суду.

Вчительку Олену Фурсову у народі називають “повелителька мікрорайону нашого”. З людьми спілкується зверхньо, бере за горло, а методи залякування, психологічного тиску на співрозмовника та не зовсім адекватна поведінка визначає, так би мовити, суть цариці Фурсової. Жінка погрожує лікарям та журналістам правоохоронцями“, – йдеться у сюжеті.

Про незаконність даного рішення говорить і голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет. Підтримує медичний колектив і виконуюча обов’язки голови місцевої адміністрації Людмила Гнатюк. Бачили, так би мовити, цирк у райраді і депутати Верховної Ради. На сьогодні створена комісія, яка дасть пояснення, що відбувається у лікарні. І цього вдалося домогтися лише за присутності нардепів. Але і голова райради Яснюк, і його соратниця Фурсова переконані: їхнє рішення і є закон. Агресія, неповага та відсутність діалогу – такі критерії пропагує Олена Фурсова.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності