Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Дисконтні картки супермаркетів перейшли в смартфон

«Велика кишеня» стала першою в Україні мережею, яка інтегрувала свою дисконтну програму з Приват24.

Клієнти «Великої кишені» тепер можуть збирати і бачити бонуси прямо на своєму смартфоні. Така функція вже доступна користувачам Приват24 Android, найближчим часом вона буде активована і для користувачів iOS-пристроїв.

«Ми не тільки оцифрували дисконтні карти «Великої кишені», але і дали можливість ділитися ними з родиною і друзями і збирати бонуси разом. Підключення до Приват24 допоможе ритейлу без зайвих витрат «перестрибнути» цифрову еру і в рази підвищити ефективність комунікацій з клієнтом», – заявив заступник голови правління Приватбанку Олександр Вітязь.
Щоб додати свою дисконтну картку «Велика кишеня» в Приват24, потрібно зайти в розділ «Дисконт», натиснути на логотип мережі і відсканувати штрих-коду дисконтної карти за допомогою камери смартфона. Після цього карта буде додана в особистий список, автоматично підтягнеться баланс за карткою лояльності мережі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності