Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Дизель-потягом з Києва до Івано-Франківська за 8 год.

З 4 грудня розпочався продаж квитків на новий регіональний експрес № 704/703 сполученням Львів – ​Івано-Франківськ – ​Львів.

Потяг буде курсувати із введенням в дію нового графіка руху поїздів на 2015/2016 роки – ​у неділю, 13 грудня, складом дизель-поїзда серії ДПКр‑2 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу, інформує прес-служба Львівської залізниці.
Регіональний експрес курсуватиме чотири дні на тиждень: у п’ятницю, суботу, неділю та понеділок, відстань між кінцевими станціями – ​140 кілометрів – ​долатиме за 1 год. 45 хвилин. Зі Львова потяг вирушатиме о 12.25 год. та прибуватиме до Івано-Франківська о 14.10 год. Зворотно відправлятиметься о 14.32 год. та прибуватиме до Львова о 16.22 год. Проміжних зупинок на шляху курсування дизель-поїзда не передбачено. Базова вартість квитків – ​111 грн.

Додамо, графік курсування регіонального експресу № 704/703 передбачає зручну пересадку для тих, хто подорожує з Києва до Івано-Франківська та навпаки, оскільки швидкісний потяг № 741 Дарниця-Трускавець прибуває до Львова об 11.59 год., а № 742 Трускавець – ​Дарниця відправляється зі Львова о 17.30 год. Таким чином пасажири зможуть подолати відстань між столицею та Івано-Франківськом за менш ніж 8,5 годин.

Нагадаємо, у вересні Львівська залізниця за результатами конкурсних торгів закупила дизель-поїзд серії ДПКр‑2 виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод». З п’ятого жовтня він курсує між Львовом та Чернівцями, з 13 грудня потяг обслуговуватиме два рейси: Львів – ​Чернівці – ​Львів та Львів – ​Івано-Франківськ – ​Львів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Джерело: 0342

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності