Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Джеймс Алі Башир: Кличко – король надважкої ваги

Тренер Олександра Усика і член команди Володимира Кличка поспілкувався з журналістом iSport.ua.

– Ви якось говорили, що працювали в тренувальному таборі Мохаммеда Алі. Застосовуються методики підготовки легендарного чемпіона в роботі з Олександром Усиком?

– Так, я там починав. Але вся користь, яку я отримав там, полягала зовсім не у вправах, які виконував Алі. На старті кар’єри я отримав унікальну можливість попрацювати з багатьма освіченими і граммотными тренерами, адже Мохаммед співпрацював з багатьма фахівцями.

– Що сталося з американською школою боксу? В суперважкій вазі на вершині залишився Володимир Кличко, а на горизонті не видно нових Алі і Тайсонов…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Проблема одна – американські боксери не так голодні, як це були раніше, коли бійці жили рингом. Як результат, страждає цілий дивізіон.

– Як вам Діонтей Уайлдер? Хлопець б’ється з посередніми опонентами, але все одно кидається в очі, що штампує нокаут за нокаутом і вибухає часом по-справжньому дико.

– Так, Діонтей сильний, молодий і володіє необхідною силою в руках, але в цьому “пазлі” є пропущена частинка… на що він здатний? Як він буде тримати удар? Морально і фізично – цього ніхто ще не перевіряв. Ось ми і подивимося.

– До речі, що скажете про його майбутній поєдинок з Бермейном Стіверном?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Це бій 50 на 50, шанси абсолютно рівні. Якщо Стіверн зможе дістати Вайлдера правою рукою, то виграє. Однозначно. Але зробити це буде складно, враховуючи дані Діонтея.

 Хтось з них здатен побити Володимира Кличка?

– Дивіться, відповім порівнянням. Володимир живе один на даху хмарочоса і бачить над собою небо, а Уайлдер і Стіверн знаходяться набагато нижче в скромних апартаментах. У них немає шансів проти Кличка. На сьогоднішній день це король суперважкого дивізіону.

ali2– Давайте припустимо, що на батьківщині ви раптом побачите проспекта, який за потенціалом буде нагадувати народження легенди з кращим американським зразкам. На пропозицію цього хлопця кинути Усика заради роботи з ним ви б могли відповісти згодою?

– Абсолютно точно нір Ніколи не покину свого бійця, навіть якщо побачу в США щось вабливе і мерехтливе серед молодих. Знаєте, не все блискуче виявляється золотом. Я віддаю команді Усика своє життя, я завжди поруч з ним і ніколи не зміню цієї позиції. Розумієте, про Олександра в майбутньому будуть говорити багато в світі боксу, він скаже своє слово і безсумнівно реалізує свій величезний потенціал, але справа в іншому. Він відкрив у мені щось таке, що переконало мене присвятити життя його кар’єрі. А це найважливіше, це всередині.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, Володимир Кличко в Гамбурзі захистив свої пояси в бою проти Кубрата Пулєва, нокаутувавши суперника у п’ятому раунді. Після поєдинку на рингу Володимир заявив, що присвячує свою перемогу героям, які борються за незалежність України, тоді як Пулєв зазначив, що українцю просто пощастило в цьому бою.

ua.korrespondent.net

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності