Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЕКС­ПРЕЗИДЕНТ ЧЕХІЇ КЛАУС: УКРАЇНА – ШТУЧНЕ УТВОРЕННЯ

5 - Екс президент Чехії.Колишній президент Вацлав Клаус, як виявляється, мало чим відрізняється від свого нинішнього нащадка на цьому посту, адже теж вважає Україну штучно створеною країною, а дії Росії – вимушеними.

Про це він заявив в інтерв’ю Радіо Імпульс, пише iDNES.cz.

Клаус назвав Україну штучно створеною державою. Частинами країни, за його словами, до 1945 року були Росія, Польща, Чехословаччина, і раніше Австро-Угорщина.
«Із будь-якого боку, з півночі, півдня, сходу чи заходу означає, що країна закінчується», – заявив він.
Екс-президент Чехії переконаний, що це не Росія почала конфлікт, а що РФ робить вимушені ходи.
Те, що зараз відбувається в Україні, на думку Клауса, це громадянська війна.
Єдине вирішення цього конфлікту він бачить у терплячих переговорах, а не санкціях.
«Вони нічого не вирішили у минулому», – зазначив чеський політик, наводячи приклад десятирічних санкцій проти Куби та Ірану.
Як відомо, Вацлав Клаус вважається відверто проросійським політиком. За інформацією деяких чеських ЗМІ, представники російської компанії «Лукойл» фінансували видання книги екс-президента на тему екології.
Нагадаємо, що Чехія і Німеччина є країнами, де попри усілякі конвенції, меморандуми і іншу демократичну брехню найгірше у Європі на сьогоднішній день відносяться саме до українців (в тому числі заробітчан).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності