Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ЕКСПЕРТ ДАВ ОЦІНКУ САВЧЕНКО, НАЗВАШИ ЇЇ ЛЯЛЬКОВОДІВ

Цікаву оцінку діям Надії Савченко дав на своїй сторінці у Facebook політичний експерт Тарас Чорновіл.

Ось, що він пише:

«Ну що ж, усе йде своїм шляхом. Тільки дуже вже темп швидкий Надія взяла. За місяць від всенародної підтримки до схвалення й захисту від Шарія (журналіста Анатолія Шарія, – ред.), який позиціонує себе «борцем з українською пропагандою», та Монтян (адвоката Тетяни Монтян, – ред.)… Зрештою, сумно не так за Савченко (вона сама вибрала своє політичне реноме), а за тих співвітчизників, які поки що на всю горлянку кричать «Савченко – наш президент!», за якийсь місяць-два обзиватимуть її вже путінською підстилкою, але ніколи їм не прийде в голову сказати: «Я дурний (дурна) нічого не розумію в житті й політиці, тому краще промовчу», – написав Чорновіл.

І додав: «Ще одна деталька – це цікава реакція Юлії Володимирівни. Вона говорить зараз багато й звинувачувально. Вже й Гройсмана та Парубія маргіналами обізвала, про Порошенка – то там уже «суцільна зрада»! Але жодного слова про піруети Савченко… То що? Те, що в Тимошенко й Медведчука на умі, те у Савченко й Плотницького з Захарченком на язику?»

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності