Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

«Електрон» презентував свій перший тролейбус

Минулого тижня на виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник» концерт «Електрон» презентував перший тролейбус власного виробництва.

Перший тролейбус виготовлений спільним німецько-українським підприємством «Електронтранс»
Тролейбус Т 19101 «Електрон» – це 12-ти метровий, повністю низько підлоговий міський транспортний засіб підвищеної комфортності, загальною пасажиромісткістю 106 чоловік, у тому числі 34 місць для сидіння, який сповна відповідає європейським вимогам перевезення пасажирів.

Для зручності посадки і висадки пасажирів у тролейбусі застосовано пневматичну систему «кнілінг», завдяки якій тролейбус на зупинці громадського транспорту додатково опускається, зменшуючи дорожній простір.
Для осіб із обмеженими фізичними можливостями салон тролейбуса обладнаний сигнальними кнопками та відкидним пандусом для заїзду інвалідного візка на спеціально пристосоване місцк з пасками безпеки для їх фіксації під час руху.
Салон тролейбуса обладнаний комфортними та вандалостійкими сидіннями, інформаційними моніторами та табло з біжучим рядком.

Система опалення салону – повітряні калорифери. Мікроклімат кабіни водія забезпечується кондиціонером. Управління силовим приводом тролейбуса здійснюється транзисторною системою, що передбачає режим рекуперації енергії – повернення струму у енергомережу, забезпечуючи енергоощадність транспортного засобу до 40%.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тролейбус розвиває швидкість до 70 км/год. Безпеку руху здійснюють електронні системи контролю та керування, а також зовнішні та внутрішні камери відео спостереження та дзеркала зовнішнього огляду із електропідігрівом.
На тролейбусі також зафіксоване комп’ютерне керування всіма пристроями, що дозволяє здійснювати постійну діагностику, а при технічних оглядах зменшує витрати часу та коштів на обслуговування.

Кузов тролейбуса виготовлений з нержавіючої сталі, зовнішнє облицювання зі склопластику – тролейбус є надійно захищеним від корозії.

Перший тролейбус виготовлений для міста Львова і уже переданий ЛМКП «Львівелектротранс»

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності