Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ЄС запровадив додаткові санкції проти сепаратистів

Євросоюз схвалив санкції проти 13 сепаратистів і п’яти компаній, пособників ДНР і ЛНР.

Європейський союз 29 листопада оприлюднив розширений список санкцій у відповідь на дії, що підривають територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України.

Як говориться в офіційному журналі ЄС, у список увійшли “голова виборчої комісії” в Луганську на виборах 2 листопада Сергій Козяков, депутат “Луганського економічного союзу” в “нацраді” ЛНР Олег Акімов, “міністр охорони здоров’я” ЛНР Лариса Айрапетян, член “парламенту” ДНР Юрій Сивоконенко, “перший віце-спікер” ДНР Олександр Кофман, “перший віце-прем’єр”і “екс-генпрокурор” ДНР Равіль Халіков, “віце-прем’єр” з фінансових питань у ЛНР Дмитро Семенов, “міністр оборони” ЛНР Олег Бугоров, “міністр освіти, науки, культури і релігії” ЛНР Леся Лаптєва, “керуючий справами Ради міністрів” ДНР Євген Михайлов, “міністр освіти” ДНР Ігор Костенок, “член нацради” ДНР Євген Орлов , “заступник голови народної ради” ЛНР Владислав Дейнего.

Крім того, в список потрапили організації, які представляли своїх кандидатів на виборах 2 листопада – “Донецька республіка”, “Світ Виховання”, “Вільний Донбас”, “Народний союз”, “Луганський економічний союз”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні повідомлялося, що Євросоюз схвалив розширення списку санкцій на 13 осіб і п’ять юридичних осіб, які пов’язані з сепаратистами ДНР і ЛНР.

2 листопада в окремих районах Донецької та Луганської областей пройшли вибори ДНР і ЛНР. Після цього Євросоюз почав підготовку додаткового списку санкцій щодо осіб, причетних до голосування.

За матеріалами: УНН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності