Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Філарет закликав не допустити подальшого примноження насильства

IMG_29491Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет засудив застосування сили щодо мітингувальників на Майдані Незалежності у Києві вночі 30 листопада і закликав не допустити подальшого примноження насильства.
Про це йдеться у заяві, оприлюдненій на сайті УПЦ КП.

«Вночі 30 листопада із застосуванням жорстокого насильства учасники акції були вигнані з Майдану Незалежності. Кадри цієї події нагадують про 18 липня 1995 року, коли було застосовано силу до учасників похорону Патріарха Володимира (Романюка). Як Церква ми морально засуджуємо жорстоке застосування сили до мирних громадян, яке сталося сьогодні на столичному Майдані Незалежності. Ми також закликаємо всіх – особливо міліцію, але також і учасників громадських акцій, не допустити подальшого примноження насильства», – йдеться у документі.
Філарет також застеріг, що, «можливо, саме цього – розгортання великого громадянського конфлікту та розколу країни, знищення нашої державності – добиваються ті сили, які за будь-яку ціну прагнуть не допустити інтеграції України з об’єднаною Європою».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності