Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ФРАНКІВСЬКУ І ТЕРНОПОЛЮ ТІЛЬКИ МРІЯТИ

3 - ФРАНКІВСЬКУ І ТЕРНОПОЛЮ ТІЛЬКИ МРІЯТИ.Кожному галичанину з Тернополя, що хоча б раз за останні два роки відвідав Львів залишається тільки мріяти про такі дороги в своєму обласному центрі, а іванофранківця вражає, що тут, окрім проїжджої частини (дороги), ще навіть є і тротуари, по яких жінкам безпечно ходити навіть на високих підборах (ми вже не говоримо про чоловіків у спортивних кросівках).

Так ось, не зважаючи на ситуацію в Україні, депутати Львівської обласної ради таки затвердили програму фінансування будівництва, ремонту, реконструкції та утримання доріг на 2014 рік. «За» таке рішення проголосувало 64 депутати.
З цієї суми 56,5 млн. грн. – це кошти, що не були використані ще 2013 року! А перелік доріг, які ремонтуватимуть цьогоріч, ще навіть остаточно не сформований.

Нагадаємо, протяжність доріг на Львівщині становить 8 378,7 км. З них дороги державного значення – 1 864 км та 6 514 км   дороги місцевого значення.

Отож Прикарпаттю і Тернопіллю залишається тільки мріяти про такі кошти і такий бюджет.

Наш кор.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності