Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ФРАНКІВСЬК ВІДПОВІДАЄ САДОВОМУ ЦИФРАМИ

З Нового 2015 року міська рада Івано-Франківська платитиме за харчування всіх учнів 1–4 класів та пільговиків з 1 до 11 класу по 8 гривень на день.

Сьогодні з бюджету на сніданки та обіди дітей у місті передбачено 7 гривень.

При розгляді цього питання минулого тижня начальник управління освіти МВК Наталія Микула озвучила бюджетні видатки на харчування дітей в інших обласних центрах України. Так, у Тернополі і Рівному депутати розщедрилися на 4 грн, Луцьку – 2,60 грн, Полтаві – 5 грн, Львові – 4,20 грн.

Ці цифри не залишилася поза увагою міських депутатів, які пам’ятають, як напередодні виборів до ВР, в жовтні ц. р., під час свого візиту до Івано-Франківська пафосний мер сусіднього Львова і водночас лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий.заявив ЗМІ, що обласним центром Прикарпаття керують бандити, тому він погруз у корупції (кого і що він мав на увазі Садовий тоді так і не спромігся пояснити):

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Всі ми пам’ятаємо популістичні передвиборчі вояжі деяких високопосадовців міста Львова. Ми чули про те, які фантастично-унікальні приклади господарювання в тому місті побутують. Але ми щойно почули, що Франківськ успішно харчував дітей за 7 гривень, Львів дотепер харчує за 4.20. Це є демонстрація ставлення перших осіб міста Львова до нашого майбутнього – дітей. Тож це є передвиборчий популізм, брехня і обман. Цифри кажуть самі за себе».
«Кожен повинен відповідати за своє, і не лізти на чуже подвір’я», – підсумував мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності