Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ФРАНКІВСЬКІ ТАКСИСТИ БЛАТНІ Й ПОЗА ЗАКОНОМ?

У Івано-Франківську таксист служби «1556» відмовився обслуговувати сім’ю через критичне зауваження щодо російської музики в салоні авто.

Франківчанин із сім’єю скористався послугою служби таксі «1556». У салоні авто грала російська музика і пасажири попросили її вимкнути, посилаючись на те що це мова окупанта. Водій не відреагував на прохання. Після повторного прохання, взяв і висадив сім’ю із таксі, повідомляє ІА Франик.

«Попросив таксиста служби 1556 вимкнути російську музику. Після повторного прохання він зупинив автомобіль і з словами «Як не подобається, то виходьте з машини» висадив мене із сім’єю серед дороги. Не зламав ніс прихильнику русского міра лиш тому, що поруч була дитина. Ось така історія, малята», – розповів у соцмережі батько, якого разом із сім’єю висадив таксист.
«Та він україномовний старший чоловік. Мене вразило з якою злістю він сприйняв моє прохання. Я не раз і в маршрутках, і в таксі просив виключити мову окупанта, і завжди реагували зразу. З таким, як сьогодні, зіткнувся вперше», – обурюється батько.

Складається враження, що певні служби таксі не в курсі про рішення місцевої ради про заборону в громадському транспорті, до котрого відноситься й таксі, російськомовної музики. А ось в таксі, на відміну від «колективного» транспорту, водій повинен був би прислуховуватися до музичних вподобань клієнта, адже кожна із служб таксі наввипередки обіцяє найкращий сервіс виключно в себе…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності