Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ФСБ у Києві серед білого дня “арештувало” акціонера ТОВ “Севастопольский судно-ремонтний завод Південний”?

У Києві російські силовики  серед білого дня викрали, чи , як вони самі кажуть, “арештували” одного з акціонерів ТОВ “Севастопольский судно-ремонтний завод Південний” Сергія Ткаченка, який місяць тому подав заяву у Генпрокуратуру України про заволодіння майном окупантами. Його свідчення мають важливе значення для міжнародних структур у справах України проти РФ.

Окупанти давно оголосили у “розшук” Ткаченко, відомо, що російський суд постановив взяти його під варту. І ось, як тільки він оформив заяву до ГПУ, його дані одразу ж опинились у росіян, і вони спокійно викрадають його прямо у центрі Києва. За даними джерел, коли Ткаченко зайшов у один з салонів краси Києва, за ним увірвалися двоє невстановлених чоловіків та підійшовши до Ткаченка — повідомили йому, що він перебуває у «федеральному розшуку». Після чого силоміць вивели його на вулицю та затягли в авто та зникли у невідомому напрямку.

Дружина Сергія розповідає, що чоловік у середу пішов до перукарні. Як зафіксували камери відеоспостереження салону, за ним зайшли двоє невідомих, одягли наручники і вивели його під руки.

Місяць тому нам почали надходити погрози. І нам надійшло повідомлення про те, що він заочно заарештований Тверським судом РФ і його оголосили у федеральний розшук“, – каже Юліана.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час анексії Криму, розповідає Юліана, майно підприємства, акціонером якого є її чоловік, через суди намагалися забрати росіяни. Українські власники оскаржували рішення, більшість з яких виграли. Ткаченко також позивався до Росії в міжнародних судах.

ФОТО ілюстративне

І я так вважаю, що через це його викрали федеральні служби. Принаймні, свідки кажуть, що чоловіки представилися працівниками федеральної служби“, – зазначає Юліана.

Як виявилося, чоловік дійсно фігурує в кримінальному провадженні РФ у справі про буцімто розкрадання майна. І оголошений у розшук. Ще місяць тому рідні просили правоохоронців надати їм охорону. Утім в Генпрокуратурі переадресували до СБУ, а ті до поліції, щоб там перевірили чи існує загроза Сергієві.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Наразі у поліції кажуть, що ще у день зникнення бізнесмена опитали всіх свідків. Зібрали відео із камер спостереження та встановлюють причетних до викрадення. Подробиць не розголошують, аби не нашкодити розслідуванню.

Важко уявити, що ця операція росіян була неможлива без відома місцевої влади. А тим часом викладене очевидцями у соцмережі відео з місця подій та фото кудись зникає із цих мереж…

ФОТО: начебто на цьому авто і ці люди викрали Сергія Ткаченка

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності