Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Google запатентував книгу з доповненою реальністю

Компанія запатентувала прилад, який робить звичайну паперову книгу інтерактивною.

Компанія Google запатентувала пристрій, яке здатне перетворювати звичайну паперову книгу в інтерактивну, передає TechXplore.Подібні технології аж ніяк не є новими на ринку. Проте раніше для створення «живої» книги неодмінно потрібен був який-небудь гаджет, який допомагав створювати об’ємне зображення, звук і тривимірну анімацію.

Нова розробка, що зовні нагадує гамбургер, поміщається між сторінками звичайної книги і в процесі її «оживляє». У додаткових гаджетах пристрій вже не потребує.Відомо, що схожу технологію вже запатентувала в минулому році корпорація Microsoft. Однак у цьому випадку мова йшла про електронну книгу з функцією голосового відтворення тексту, а також інтерактивних картинках

Подібна e-book буде здатна читати дітям на ніч книги, і, після прочитання фраз, оживляти їх у вигляді анімованих картинок.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності