Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Генпрокурору недовіру? – у Раді зареєстрували проект відповідної постанови

У Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про відставку Генпрокурора Руслана Рябошапки. Ініціатор – нардеп від «Слуги народу» Максим Бужанський.

Текст проекту постанови про висловлення недовіри генеральному прокурору зареєстровано на сайті Ради 3 березня. Серед підписантів крім Бужанського ще десятки нардепів, зокрема крім «слуг народу» фракція ОПЗЖ. Цей документ планують розглянути на позачерговому засіданні Ради, яке відбудеться у середу, 4 березня.3j0a7484_id51623_650x410_650x410__1__650x410_2_650x410_3_650x410

Нагадаємо, в ЗМІ з’явилася інформація, що Олексій Гончарук 28 лютого подав прохання про відставку Президенту Володимиру Зеленському.

28 лютого президент Володимир Зеленський розпорядився провести позачергове засідання Верховної Ради 4 березня о 16:00. Було оприлюднено порядок денний позачергового засідання Ради.

Раніше стало відомо, що Зеленський проводить активні консультації, щоб найближчим часом замінити главу Кабміну і ряд міністрів. Нібито зараз це основне завдання для глави ОП Андрія Єрмака.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИРазумков спростував заяву про відставку Гончарука

Одним із кандидатів на пост прем’єра раніше називали Сергія Тігіпка. Однак голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що його персона не розглядатиметься на пост глави уряду

2 березня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що не писав заяви про відставку, а чутки коментувати відмовився.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності