Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Геріатричному пансіонату – нове відділення

pansionВ Івано-Франківському обласному геріатричному пансіонаті планують відкрити відділення для лежачих хворих.

Про це «ЗЛ» розповів заступник голови Івано-Франківської облдержадміністрації Віктор Костючик.

На минулому тижні він разом з заступником голови ОДА Зінаїдою Болюк та директором департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Василем Сенівим відвідав вказаний заклад з інспекційною поїздкою.

Як виявилось, питання обладнання там відділення для підопічних, які не можуть встати з ліжка, стоїть у пансіонаті дуже гостро. Створити таке відділення планується на базі приміщень першого поверху, проте в них необхідно зробити капітальних ремонт.

«Це питання вже на 99,9% вирішено, там потрібні невеликі гроші – десь близько 1,2 млн. грн. – зауважив Віктор Степанович, – Для геріатричного пансіонату це дуже потрібно і ми це зробимо. В цьому році капітальний ремонт буде завершено». Зі слів заступника голови облдержадміністрації, керівництво департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури вже отримало команду спрямувати до пансіонату своїх представників, які підготують кошторис, здійсняють усі інші організаційні заходи, необхідні для проведення ремонтних робіт.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Планується, що нове відділення буде розраховане на 38 ліжкомісць.

Ярема Ясінський

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності