Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Глава МОЗ Степанов є Нероном наших днів?- єпископ РКЦ Кривицький

Єпископ Віталій Кривицький провів паралель між міністром охорони здоров’я і Нероном.

Так на своїй фб-сторінці єпископ Києво-Житомирської дієцезії РКЦ в Україні Віталій Кривицький прокоментував висловлювання міністра охорони здоров’я про те, що “церкви є найбільшими розсадниками коронавірусу”:

«У часі, коли люди вже не зважають на карантинні обмеження, коли є переповненими торгові центри, транспорт, місця відпочинку тощо — знову з’являється заява, що головною причиною спалаху епідемії (на Західній Україні) є богослужіння у селах. Один напіврозумний правитель у своєму часі проштовхував фейк, що то християни спалили Рим», — написав єпископ Віталій Кривицький на своїй сторінці у Фейсбуці, натякаючи на римського божевільного маніяка і тирана Нерона, якого перші християни за його переслідування їх і жорстокість порівнювали із антихристом-звіром 666.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності