Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Хочеш Ferrari і не тільки? – ​Йди у фермери

Згідно з даними по реєстрації нових авто в Україні, вересень 2015 став «урожайним» для жителя Полтавської області. Адже саме там в перший місяць осені з’явився власник нової Ferrari California. Як з’ясував ТопЖир з достовірних джерел, покупцем італійського спорткара став полтавський фермер!

Судячи з усього, це добре знайомий читачам Олександр Подоляка, в гаражі якого є Lamborghini і Bentley. Нагадаємо, у полтавського фермера не «звичайні» Ламбо і Бентлі, а лімітована Gallardo Superleggera і найшвидше купе Bentley Continental Supersports.

Що стосується нового придбання – ​це така ж Ferrari California, як була в Артема Мілевського. Базова ціна на італійську красуню в Україні – ​202 455 Євро. Але великий список опцій даного авто підняв вартість до чверті мільйона Євро. Під капотом – ​4,3-літровий V8 на 460 кінських сил, розгін до сотні менш, ніж за 4 секунди, і максимальна швидкість 310 кілометрів на годину.

Джерело: ТопЖир

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності