Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Головні Автоподії тижня

Україна

Запорізький автозавод цього року припинить збірку моделей ВАЗ-21093 і ВАЗ-21099.

Український автопром не залишає спроб захиститися від конкурентів. Після того, як стало зрозуміло, що спроба ввести спецмито вже цієї осені може виявитися невдалою, виробники ініціювали перегляд умов перебування України в СОТ. Це передбачає підвищення мита до 25% з нинішніх 10%. Чим обернеться перегляд умов СОТ для нашого авторинку?

Верховна Рада відмовилася скасувати адміністративну відповідальність за порушення водіями правил дорожнього руху, якщо вони були спровоковані поганим станом автомобільних доріг.

До ЄВРО-2012 продовжують будувати дороги.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україну їде останній Pagani Zonda.

Pagani Zonda F Roadster (Пагани Зонда F Родстер)

Світ

Названі найпопулярніші машини в Європі.

Поки «найкрутішою» цифрою в компанії Audi є вісімка — флагманську модель іменують А8, а спортивний суперкар R8. Однак все йде до того, що німці зважаться на освоєння числа 9.

Концерн VW не віддасть акції Suzuki, а китайці вирішили робити безпечні автомобілі та представили авто, яке вже охрестили пародією на BentleyRenault готує недорогий кросовер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Маленький кроссовер Renault (Рено)

Lexus CT 200h F-Sport вже в Європі, французи приступили до продажів нової моделі Peugeot 308 в кузові «седан», Lancia початку продажу седана класу «люкс», VolkswagenPassat обзавівся спец версією.

VW Passat Exclusive (Фольксваген Пассат Эксклюзив)

Mitsubishi Motors розробила нове покоління двигуна MIVEC і поліпшену систему старт-стоп “Auto Stop & Go».

Відповідно до єдиного техрегламенту для країн Митного союзу (Росія, Білорусія, Казахстан) у наступному році російських автомобілістів чекає повна заборона на експлуатацію машин з неправильними кермом, світлом і поворотниками, а АвтоВАЗ готовий показати електромобіль El Lada.

Керівництво концерну Fiat спільно з італійською поліцією розслідує діяльність злочинної групи, що організувалаканал викрадення та збуту дорогих автомобільних компонентів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нові статті

З метою збільшення пропускної здатності змінено організацію руху транспорту на Поштовій площі. Тепер пробок — менше, порушників — більше. Поштова площа і частина Набережно-Хрещатицькій кілька перетворили: організовані додаткові смуги руху на вул. Набережно-Хрещатицькій у бік моста Метро, ??помінялася розмітка, змінилися дорожні знаки.

Почтовая площадь, Киев

Автомобілів з кожним місяцем продають все більше. В Україні виросли продажі автомобілів.

Кожен з нас не раз замислювався над тим, що роблять з нашим авто на сервісній станції. В фото-звіті — опис і рекомендації по заміні (врізки) фільтра салону для автомобілів Mitsubishi.

Замена фильтра салона для автомобилей Mitsubishi

«Що буде якщо …» це питання, напевно, задавав собі кожен. Для першого матеріалу серії ми вирішили вибрати таку дилему — «що буде, якщо вирвати шланг на заправці?».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ТОП-10 найбільш ненадійних авто Британії за версією компанії-страховика Warranty Direct.

Самые ненадежные авто Британии

Джерело

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності