Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Голову НАБУ чекає доля Труби із ДБР, – звільнення

У Верховній Раді було зареєстровано проект постанови №3039 від 7 лютого про звільнення Артема Ситника з посади директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Згідно картки законопроекту, документ підписали 216 народних депутатів.43_main

Нагадаємо, глава НАБУ Артем Ситник потрапив до реєстру корупціонерів через елітний відпочинок на Рівненщині. Оплачує відпустку Ситника Микола Надейка, радник члена правління фінансово-консалтингової компанії «Авангард». А володіє комплексом Юркевич Олександр Романович, колишній помічник народного депутата України 4 і 6 скликань Шершуна Миколи Харитоновича.

У травні ДБР відкрило кримінальне провадження проти Ситника, який не задекларував свій відпочинок в першокласному котеджно-готельному комплексі на Рівненщині.

Раніше екс-нардеп заявив, що дав півмільйона доларів хабара главі НАБУ Артему Ситнику. Ситника і раніше звинувачували у корупції. Зокрема, народний депутат України Віталій Купрій заявив, що США контролює НАБУ, а Ситник бере хабарі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності